Fröpanerad fisk med rostade rotfrukter och ärtpesto
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 gram vit fiskfilé , (typ torsk
  • 1 st ägg
  • 0.5 dl pumpafrön
  • 0.5 dl solrosfrön
  • 0.5 dl sesamfrö
  • 1 salt och peppar
  • 1 olivolja
  • 2 st palsternacka (or)
  • 2 st svartrötter
  • 2 st morot
  • 4 st potatis (ar)
  • 1 olivolja
  • 1 salt och peppar
  • 1 timjan
  • 1 dl svarta oliver
  • 2 dl gröna ärtor
  • 1 dl solrosfrön
  • 0.5 st vitlöksklyfta (or)
  • 0.5 dl parmesanost
  • 1.5 dl olivolja
  • 1 salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.