Låt svalna av innan servering. Smaka av med salt och bjud som snacks. 1. Blötlägg kikärtorna i 8 timmar. 2. Skölj kikärtorna och koka på medelvärme, ca 1 timme i lättsaltat vatten
Smaka av med salt, peppar och balsamvinäger. Klicka i skedvis av smeten och platta ut. 1. Skär rödbetor, fetaost och lök i mindre bitar och lägg i en matberedare
Skölj av köttet i kallt vatten och torka av det med hushållspapper. Koka upp vatten, salt, skalad och klyftad lök, skalad morot i bitar, ska-lad rotselleri i bitar, vitpeppar, lagerblad, timjan och persilja i en gryta eller tryckkokare
Tjälknöl är nog något av det lättaste i matväg, det lagar sig själv i ugnen över natten. Tillbehören kan man avancera efter smak, tid och vad man har hemma
Torka av köttet och bryn det runt om i en stekpanna med smör. Koka upp coca-cola, rivet skal och pressad saft av apelsin, rosmarin, svartpep-par, hackad ingefära, skalad och skivad vitlök, salt och balsamicovinäger, i en gryta eller tryckkokare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.