Sötade med kokosblomssocker och pimpade med florsocker gör dem också perfekta till den där eftermiddagsfikan när blodsockret och energin behöver lyftas för att klara den där sista timmen på jobbet/ i plugget
Vänd ner apelsinklyftorna i kesogrädden. Vispa grädden med vaniljsocker och strösocker. Skala apelsinerna med kniv ända in till fruktköttet så de vita hinnorna inte kommer med
Men det blev till slut i alla fall fröknäcke med ägg, och en med vanligt pålägg. Jag var tvungen att göra om ett recept då jag inte hade några pumpakärnor hemma, utan ersatte då dem med melonkärnor och mandelmjöl
Vänd ner apelsinklyftorna i kesogrädden. Vispa grädden med va-niljsocker och strösocker. Skala apelsinerna med kniv ända in till fruktköttet så de vita hinnorna inte kommer med
Vänd ner apelsinklyftorna i kesogrädden. Vispa grädden med vaniljsocker och strösocker. Skala apelsinerna med kniv ända in till fruktköttet så de vita hinnorna inte kommer med
Vänd ner apelsinklyftorna i kesogrädden. Vispa grädden med va-niljsocker och strösocker. Skala apelsinerna med kniv ända in till fruktköttet så de vita hinnorna inte kommer med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.