Recept och bilder är från denna blogg. Ingredienser. 50 g jäst1/2 dl rapsolja5 dl fingervarmt vatten3 msk sirap1 tsk salt2 msk fiberhusk11 dl glutenfri mjölmix
Jag har bakat det tidigare och är även sugen på att testa Leila Lindholms recept på fröknäcke. Tror jag faktiskt föredrar hennes recept framför det jag bakat själv tidigare, kan det vara majsmjölet som gör skillnaden
Veganskt,. Mixa ihop allt med stavmixer slätt och tryck ut i en rund pajform Förgrädda i ugnen på 175 grader i ca 10-15 minuter, tills den blivit lite "frasig". 1-2 dl havregrädde1/2-1 dl näringsjäst (en sorts jäst i form av flingor eller pulver som har en nötig, ostig och smak vilket gör den perfekt som ersättning av ost i vegansk matlagning)skal av 1/2 citron. Grädda i ugnen på 175 grader i ca 30-50 minuter. 1-2 dl havregrädde
I Umeå blev deltagarna så pass nyfikna och inspirerade att jag beslutade mig att ta fram ett recept som är så likt traditionellt, svenskt, mjukt tunnbröd som möjligt
Vegansk Brownie - 3 bitar. Vegansk Brownie - 3 bitar. I förra veckan berättade jag om min veganska kladdkaka som istället för ägg innehåller kikärtsspad
Det är förvisso Köttfri måndag idag, men i stället för ett vanligt vegetariskt recept väljer jag att bjuda på den utlovade tårtan som kan passa att fira in våren med
Köp boken här… Receptet nedan från boken är till en lyxig favoritkaka. Yay, delar ett recept till från vår bok Baka Glutenfritt – matbröd, kakor, tårtor och desserter som fortfarande ligger i topp på adlibris försäljningslista i kategorin Kakor och Bakning – just nu topp 2
50-100 g choklad (mjölkfri). Under tiden, mixa 150 g dadlar och tillsätt lite varmt vatten åt gången tills du får en bredbar pasta (ca 3-4 msk ska räcka). 50-100 g choklad. ca 3-4 msk s
På den tiden var jag inte så haj på det här med att anteckna vad jag gjorde när jag lagade eller bakade, så jag hade inga exakta mått på den men la upp ett ungefärligt recept ändå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.