Fröknäcke med rödbetshummus
elin - matglad
elin - matglad
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 dl majsmjöl, 2 dl pumpakärnor, 1,25 dl solroskärnor, 1 dl sesamfrön, 0,5 dl chiafrön, 0,5 dl hampafrön, 1 msk fiberhusk och 1 tsk havssalt. Tillsätt 0,5 dl olivolja, 0,5 dl rapsolja och 4 dl kokande vatten. Blanda ordentligt och fördela på två plåtar med bakplåtspapper, platta ut med hjälp av en slickepott. Toppa med flingsalt och in med plåtarna i ugnen (varmluft 125 grader, vanlig 150 grader). Grädda
  • och
  • 30 minuter
  • 1 paket sköljda kikärtor,
  • 1 pressad vitlöksklyfta, saft
  • 1 msk tahini, några kvistar hackad bladpersilja,
  • 1 tsk sambal olek, salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.