Värm ugnen till 225°C och baka limpan i ca 75 minuter i mitten/lågt i ugnen. Här kommer nästa recept med min egen naturligt glutenfria fullkornsmjölmix
500 g Semper Bovete & Teff Mjöl, spara 1/2 dl till utbakning (1 pkt/cirka 8 dl). 1/2 dl olja. Lös upp jästen i ljummet vatten, tillsätt olja, salt och honung och mixen men spara 1/2 dl till utbakning. 500 g Semper Bovete & Teff Mjöl, spara 1/2 dl till utbakning (1 pkt/cirka 8 dl). 1/2 dl olja
Igår gjorde jag en ny laddning fröknäcke. Fröknäcke, 2 plåtar. Byt plats på plåtarna och grädda sedan ytterligare 20-30 minuter tills fröknäcket torkat helt
Blanda ihop alla ingredienser i en bunke. Tillsätt kokhett vatten och rör ihop. Låt stå i rumstemperatur tills linfröna sugit åt sig av vätskan, cirka 30-60 minuter
Jag gjorde denna gången runda knäckebröd och då räcker denna sats till ca 30 st. Det går lika bra att platta ut all smet på en plåt och bryta knäcket i bitar när det är färdigt
Dagens frulle blev ett gäng klassiska fröknäcke med markill på. )LCHF Knäckebröd/kex. Det är ju så gott och snabbt att "slänga" i sig när man har lite bråttom
Det här fröknäcket kan jag äta som godis, för det är helt enkelt så otroligt gott. Jag äter mitt fröknäcke gärna med en tjock skiva brieost på men det är gott att äta med bara lite bregott på också
Sätt ugnen på 200 g. Vispa äggen riktigt fluffiga, ca 5 minuter. Blanda de torra ingredienserna. Vispa ner färskosten, osten och de torra ingredienserna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.