Lägg upp salladmed rödlök och tonfisk i mitten. Toppa medäggoch en klick dillcrème. Blanda kesella med en aning dijonsenap och dill, smaka av med salt och peppar
Lägg i sötpotatisen och sänk till medelvärme. Glutenfri, mejerifri, raffinerat sockerfri, äggfrioch kan enkelt göras nötfri genom att byta ut valnötterna mot t
Börja med att koka äggen till de är så kokta som du önskar. Toppa sedan med sparrisen. Denna gång bjuder jag på en sallad gjord på kallrökt lax, kokta äggoch smörstekt sparris
Det här är en riktigt god ochfräschsommarsallad, som passar bra som lunch en varm sommardag. Jag brukar göra den här salladen i lite olika tappningar varje sommar, Ingredienserna är inte huggna i sten, utan du kan variera efter tycke och smak
Här från tidigare i veckan när vi åt stekt lax och pasta i sin enkelhet med en fräschgrönsalladoch en supergod kall sås på en burk créme fraîche spetsad med lite thai sweet chili-sås, en klick honung för att balansera hettan, samt örtsalt och peppar
Äntligen har jag fått veta hemligheten med att få till en riktigt god och saftig kycklingfilé. Det man ska tänka på när man tillagar kycklingfilé är att köttet ska vara tinat och gärna rumstempererat
Skala och dela äggenochlägg dem över den varma salladen. Så nu sparade jag blasten från blomkålen som gick åt till helgens pizzabak och använde den till en varm sallad att äta på kvällen efter jobbet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.