SALLAD. Ha kokosolja i en stekpanna och ha pannan på medelvärme. LINSRÖRA MED EN TOUCH AV INGEFÄRA. När jag gick hem från jobbet idag och funderade på vad jag skulle äta för lunch var citronstekt aubergine det enda jag kunde tänka på
Det här är en riktigt god ochfräschsommarsallad, som passar bra som lunch en varm sommardag. Jag brukar göra den här salladen i lite olika tappningar varje sommar, Ingredienserna är inte huggna i sten, utan du kan variera efter tycke och smak
Här från tidigare i veckan när vi åt stekt lax och pasta i sin enkelhet med en fräschgrönsalladoch en supergod kall sås på en burk créme fraîche spetsad med lite thai sweet chili-sås, en klick honung för att balansera hettan, samt örtsalt och peppar
Vänd ner salladsbladenoch blanda med rotsakerna. En favorit i matlådan, även om det kan tyckas vara onödigt många moment för en sallad - särskilt om Ni som jag brukar "sno ihop" matlådan samma morgon
lite vatten Salt Grovmalen svartpepparSkär buketterna av broccolin och lägg i en skål. Kärna ur ett äpple - behöver inte skalas - och skär i tärningar och lägg i skålen
Det blev en härlig salladmedquinoa, färska fikon och senapsdressing. Det är gott att kombinera salladenmed lite gröna blad och kanske ännu mer grönsaker såsom tunt skuren fänkål, endive eller till ochmed morötter
Äntligen har jag fått veta hemligheten med att få till en riktigt god och saftig kycklingfilé. Det man ska tänka på när man tillagar kycklingfilé är att köttet ska vara tinat och gärna rumstempererat
Servera med citronklyftor och lite god olivolja. Hacka jordnötterna grovt tillsammans med basilikan. Koka quinoan enligt anvisningarna på förpackningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.