Skölj de torkade mungbönorna. Det behövs inget jäsmedel för att lyckas med fröbrödet. Blanda de blötlagda mungbönorna och alla torra ingredienser i en bunke
Limpa med frön. Ugnen har gått varm med olika sorters brödbak, det mesta har hamnat i frysen. Den där lugna stunden i soffan med en bra bok och en kaffe har inte riktigt inträffat ännu
Speciellt med en god röra uppepå. En stor sats frölimpa som ger 3 fina bröd. Baka brödet i ca 80 min eller tills det är torrt när man provar med sticka
Det här brödet är det mest lyckade och godaste glutenfria bröd jag någonsin lyckats med. Tvärt emot det glutenfria brödet man får när man bakar med diverse glutenfria mjölmixer som blir torrt och smuligt så blir det här brödet extra saftigt och håller sig fuktigt längre än t
Mullbären tillförde verkligen och var en superkombination med valnötterna. Gårdagens brödbak blev verkligen såå lyckat och här kommer mitt recept, såå enkelt och snabbt att göra
Groddar och skott är till bredden sprängfyllda med näring av olika slag så som vitaminer, mineraler, protein, enzymer, och andra livsviktiga näringsämnen som bland annat fytoöstrogener
Goda frölimpor med surdeg. Mjöla och snitta bröden med en vass kniv. När du sedan sätter in plåten med brödlimporna så häller du lite vatten, eller ett par isbitar, på plåten eller formen under för att det ska bli ånga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.