Fröknäcke – enkelt recept
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 dl majsmjöl
  • 11 dl solroskärnor
  • 11 dl sesamfrön
  • 1½ dl krossade linfrön
  • 12 ½ dl kokat vatten
  • 1½ dl rapsolja
  • 1 flingsaltSå här gör du 15 minuter Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Koka vattnet och tillsätt det och olja till mjöl- och fröblandningen. Rör ihop. Tryck ut degen på en plåt med bakplåtspapper, dela i önskade stora bitar och strö över flingsalt. Grädda på 150 grader i mitten av ugnen ca 1 timme. (Tiden varierar beroende på ugn, håll koll så brödet inte bränns). Spara recept Skriv ut Dela E-post Pinna Kommentera

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.