Fröknäcke
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 dl sesamfrön
  • 11 dl linfrön
  • 12 msk solroskärnor
  • 12 msk pumpakärnor
  • 12 dl vetemjöl
  • 10,5 tsk salt
  • 12 dl vatten, kallt
  • 12 msk olivolja
  • 11 dl sesamfrön 1 dl linfrön 2 msk solroskärnor 2 msk pumpakärnor 2 dl vetemjöl 0,5 tsk salt 2 dl vatten, kallt 2 msk olivoljaBlanda samman de torra ingredienserna i en skål. Häll på vatten och olja. Rör till en jämn smet. Låt vila övertäckt i kylen ca 8 timmar eller över natten. Bred ut smeten på bakpappersklädd plåt, ca 30x40 cm. Grädda mitt i ugnen i 175 grader i ca 15 minuter. Ta ut plåten och skär ut 30 bitar. Sänk värmen i ugnen till 150 grader och grädda ytterligare ca 35 minuter. Ta ut och låt svalna på galler.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.