2015 var
jag med i en fotoutmaning. 45 bilder blev det och alla finns samlade i ett inlägg HÄR. Min kamera har dock gett upp sedan dess så numera fotar jag alltid med mobilen. Men jag har fått ärva sonens kamera och tänker att jag vid tillfälle ska lära mig hur den fungerar. Och nu har tillfället kommit :)
Det här är inte första gången den här rätten är med på bloggen, men den är verkligen oväntat suverän och tål att påminnas om så här i squashskördartider
Tillagning. Smält smöret i en kastrull, tillsätt mjölet, häll på vatten, lite i taget under vispning. Tillsätt kycklingfond och koka upp under omrörning
Blanda ner räk- och lökhack. Äntligen är fröken Dill tillbaka i matlagningsvärlden. Spetsad buljongBlanda grönsaks- och kalvbuljong till önskad smak och styrka
Låt småputtra i ca 3-5 minuter. 1-2 svartrötter. 4-5 potatisar. 1-2 vitlöksklyftor. Koka upp vattnet. Lägg i grytbitarna och tillsätt buljongtärning, vin och soja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.