Jagoch Johan plockade en hel hög igår medans lilla Oskar sov i vagnen och imorse hjälpte han mig baka en fin kaka av dom som smakade så gott att vi bakade en till kaka och la i frysen ^^
För det mesta är det vardagsmat jag lagar och den ska ju helst stå på bordet så snabbt som möjligt efter att jag kommit hem från jobbet, och gärna ätas varm tillsammans med den övriga familjen
Och nu har jag hittat en ny, god balsamvinäger att hälla på. Inte lika krämig och söt som den med fikon, men mangovarianten är också utmärkt på vitkålen
Ögonen går i kors här nu så ska ta och krama kudden lite. Men har lyckats med att sträcka mig i ryggen (fråga mig inte hur för jag har ingen aaaning haha) så det får väl bli till att köra ben fast att det är trappträning dagen efter
Jag bad om ett specifikt recept, och vips så kom det en drös med recept på mms… såå himla bra. Och ibland får man hjälp av goda vänner och i detta fall min kollega Ansi
Jag fick ta med mig en vän ifrån mästerkockarna och had valt Linda …. Fyrtiofem minuter ska klippas ihop utav flera dagars inspelning och ibland hamnar bitar på “klippgolvet†som man sa förut, när film var filmremsor
I dag insåg jag att om man i likhet med mig, vill smaksätta glassen med coulis, såser och annat, så sker detta lämpligast efter att glassen har fått börja frysa
Börja med att skiva baconet och stek det knaprigt, hacka under tiden löken och persiljan. När baconet är knaprigt lägger du i löken så den får fräsa med tills den är mjuk, blank och fin i baconfettet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.