Just nu är min favoritpizza täckt med kronärtskocksbottnar, örtinlagda vitlöksklyftor, sardeller, svarta oliver, mozzarella, parmesanost och persilja som strös på innan servering
Om du vill göra en ännu enklare variant av den här auberginegratängen går det bra att helt sonika varva färdigkokt tomatsås med färdigriven ost och grillade aubergineskivor i en form och grädda direkt
Jag vet inte hur proffsen gör sina bullar, men jag brukar börja med att tvinna en tillskuren degbit sedan slår jag en vanlig knut där jag låter ena änden sticka upp lite i mitten
Nu är det officiellt nämligen, då det är sagt av proffsen i Masterchef Australia. En krämig och ganska mild ostsås som blandas med pasta, bacon, gul lök och broccoli
Men jag började med en god lunch på kockarnas krog. Här hade några av våra stjärnkockar skapat rätter som gick att äta till en rimlig slant och det är alltid lika spännande och inspirerande att prova något från proffsen
Jag kan inte anat än sända en beundrande tanke till proffsen i restaurangköken, då det kan vara nog så svårt att få ut varm mat från köket till fyra vuxna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.