Dock börjar saknaden efter mina vasapojkar växa mer nu när våren kommeroch får mig att tänka på förra våren och hur mycket studentpepp och fjärilar i magen det var då
Krama ur för att få bort så mycket stärkelse som möjligt. Fortsätt med att skala och riva potatisen. Tillsätt sedan mjöl och bakpulver och vispa till en klimpfri smet
Jag minns det som gott och att det var en ganska vanlig rätt hemma hos oss. Mamma lagade i stort sätt alltid maten från grunden, så dillkött hamnade nog på vardagsmenyn istället för på helgmenyn och vi var nog lite bortskämda med den goda husmanskosten vi fick därhemma
Detta kanske känns som att försöka kämpa emot samhället i stort där detta tenderar att vara fullständigt accepterat, men vi tror det är jätteviktigt för att visa på matens värde och det har fungerat här hemma hittills, trots att andra barn på förskolan pratar om äcklig mat
Att doppa ett gott bröd i den himmelskt goda såsen är ett måste ochkombinationen av räkornas sötma och kryddornas hetta gör den här rätten till en riktigt favorit
Det var somom jag hade behövt glasögon under flera år och att jag äntligen satte på mig dem. Detta för att inte förstöra näringen i maten som det gör till viss del när man hettar upp maten
Då var jag tillbaka hemma igen efter gårdagens Stockholmsbesök. Vi var och kollade på matinéföreställningen av the Phantom of the opera med Peter Jöback somfantomenoch Emmi Christensson som Christine Daaé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.