Jag bakade ett glutenfritt formbröd häromdagen. ca 5-7 dl mjölmix. 5) Pudra över lite mjölmix över brödet innan du gräddar det på 200 grader i 25 minuter. ca 5-7 dl mjölmix. 5) Pudra över lite mjölmix över brödet innan du gräddar det på 200 grader i 25 minuter
Jo, såklart tvätten var belamrad med tvätt efter tonåringarna kom hem från skidlägret. Idag har jag promenerat med grannen och grannens dotter som blundar när hon ser mig
Pensla limporna med lite vatten, strö över flingsalt och gör ett snitt på längden med en vass kniv. Nyrostat bröd är gott men jag tycker det mest är luft i det formbröd man köper på affären
Till 2 formbröd behövs. Vad passar bättre, så här årets första dag, än att baka. Att baka är som en lisa för själen, ett sätt att lätta på trycket och samtidigt skapa något gott och vackert
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.