Tomt i skåpet och lördagsfika önskas. 15o g mjölkfritt margarin. i det ”veterecept” som jag utgick från var det 2 dl – men det var alldeles för löst, så jag fick lägga i mer – och då valde jag jyttemjöl för att det binder vätska så bra. 15o g mjölkfritt margarin
mjölkfritt margarin och farin- eller muscovadosocker till formen. Jag gör degen med händerna för att det mjölkfria margarinet ska gå in så bra som möjligt
Tillsätt äggenoch avsluta med att hälla i det smälta mjölkfria margarinet. Till de först laggarna kan du behöva pensla på mjölkfritt margarin både på lock och botten
De är riktiga små älsklingar utanmjölkprotein, ägg, gluten, vete och soja. Vill du styla till dem lite extra, smällt lite mjölkfri vit/brun choklad eller rör ihop florsocker med lite vatten och ringla över
Tänk att ett recept nästan "utan allt" kan bli så gott. Eftersom jag själv och min familj tål ägg brukar jag baka med det, men nu inhandlades i alla fall ett paket No Egg för att göra rutorna äggfria
Det här receptet utgår från det vanliga formbröd som finns på Sempers Fin Mix- förpackning. Det här brödet bakar jag ofta nu när jag vill ha ett gott och lättbakat bröd
Fritt från mjölkprotein, ägg, soja och gluten. Med citrongräs, chili, ingefära ochkokosmjölk. Dela dem i mindre bitar ochlägg dem i en kastrull med vattnet
Det är även mjölkfrittoch fritt från vetestärkelse. Häll i mjölkersättningen. Det här receptet är ett tips från MixWell och Viveca som la ut receptet på deras facebook-sida
Blanda först de torra ingredienserna och häll sedan i olja ochmjölkersättning. Lägg fyllningen på ena sidan av den utplattade degen och vik sedan i hop den på mitten
Jag tog vad jag hade i skåpen och det var inte mycket måste jag säga . Jag slängde ihop en kaka under eftermiddagen då vi skulle ha middagsgäst denna söndagseftermiddag
Rör sirap, det mjölkfria margarinet, salt och kanel till en pösig massa. Dessa härliga småkakor har lite pepparkakskänsla och slänger man i lite ingefära så kan man nog ha dem som hastpepparkakor (fuskpepparkakor)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.