IngredienserPortioner. 4 600 g små färskpotatisar 1 rödlök 1 röd chili 8 rädisor 1 knippe grön sparris 100 g smör eller margarin 1 dl skurna, blandade örter t ex persilja, gräslök, oregano, rosmarin 1 citronflingsalt peppar 4 ark grillfolie 600 g torskfilé Lägg tilliinköpslistan Trött på att irra runt ibutiken. Kupongen är laddad Kryddkvarnar 10 % rabatt Santa Maria 60-140 g Mer info Ladda kupong
Trä upp kycklingen på spett och varva med grönsaker. Fileérna satte jag på spett tillsammansmedlite grönsaker, toppengott tillexempelvis en sallad eller lite nykokt färskpotatis
Fisken lade jag i ett foliepaket på grillentill dess att den var klar. Jag kryddade fiskenmed salt och svartpeppar på in- ochutsidan, sedan fyllde jag den med ett rikligt lager citronsmöroch stoppade in massor av dill
Brukar inte ofta gå ordagrant på recept från kokböcker men den här gången gjorde jag det, nämligen helstekt blomkål medkapris, salvia, citronoch brynt smör från ”Myllymäki Grönsaker – Tillbehör & Garnityr”
Blanda kokosen medvaniljsockeroch kanel. Vispa gärna allt medelvisp så att det blir en jämn smet. Ev kan du doppa klyftorna ilitecitronblandat vatten, så behåller de färgen också, men låt då äpplena rinna av och torka tillinnan du förpackar i burkar eller plastpåsar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.