I´m back from My Business trip. Els Quatre Gats öppnade 1897 och fungerade som vandrarhem, cabaret, pub och restaurang. Aktivt till 1903 och ett stort centra för modernismen. Nr 1. 1. Värm oljan i en kastrull till 180 grader. * 125 g smör i tärningar. * 1 krm salt. * 1 msk socker. Adressen ifall Ni blir sugna C/ Tapineria 10. 125 g smör i tärningar. 1 krm salt. 1 msk socker
Om du inte har testat raw food glass, laktosfri glass, så är det kanske dags. Vi ska åka skidor hela veckan, jag som inte stått på ett par skidor på sådär 10 år. 1 avokado. 1 avokado 2 ekologiska bananer
Budapestbakelse. 100 g hasselnötter. 10 g vaniljsocker, äkta. 15 g ekologisk citronsaft. Sätt ugnen på 180 grader. Tillsätt resterande 150 g socker under ständig vispning till en fast maräng. Fyll marängen i en plastspritspåse med slät tyll nr 12 eller klipp ett hål framtill. 100 g hasselnötter. 10 g vaniljsocker. 15 g ekologisk citronsaft
Det här är mitt tredje försök med raw food-kakor och det mest lyckade, får jag nog lov att säga. 1 tsk snabbkaffepulver. 1,5 dl kakao. 1 dl kokosflingor. 1 krm vaniljpulver. Lägg 2 dl sötmandlar, 2 dl cashewnötter och 1 tesked snabbkaffepulver i en matberedare och mixa tills det är finmalt. Hacka 1/2 dl sötmandel och 1/2 dl cashewnötter och blanda i degen. Låt stå i kylen minst 1 timme. 1 tsk snabbkaffepulver. 1,5 dl kakao. 1 dl kokosflingor. 1 krm vaniljpulver
The post Raw food bars – Snickers. 13,5 dl dadlar, gärna medjool. 1dl mandel (Blötlagda över natten. 1/2 Tsk vaniljextrakt. 1/2 dl salta jordnötter, eller lite till…. Lägg mandlarna, vaniljextraktet, 1dl dadlar och en nypa salt i en mixer. Ungefär 10 x 15cm. 15 min. 13,5 dl dadlar. 1dl mandel. 1/2 Ts. 1/2 dl salta jordnötter
De här söta rawfoodbollarna är en ny version av en gammal favorit – Snickersbars. Jag tänkte att en ask med rawfood praliner skulle kunna ge lite inspiration
Börja med Tårtbottnarna, sätt ugnen på 175 grader varmluft. Smörj och mjöla två små runda formar ca 16 cm i diameter eller en större form. 1 dl ljus eller mörk sirap. 11/2 dl kakao. 1 tsk vaniljsocker. 1 tsk malen ingefära. 1 krm salt. 180 g rumstempererat Milda Kockens val. 2 1/2 dl kakao. 11/4 dl rumstempererad mjölk
Här kommer ett recept på en tårta med kokosgrädde och hallon på budapest botten. 4 äggvitor4 msk sötning1 dl hasselnötsmjöl1 msk kokosmjöl1 burk organic kokosmjölk1/2 tsk vaniljpulver250 g tinade hallonev sötning / fibersirap175 grader på ugnen. Grädda ca 15 min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.