– Pizzan är färdig när kanterna börjar bli bruna och osten fått fin färg – Ett bra tips för att få en krispigare botten är att ställa indin plåt i ugnen en bra stund innan det är dags att grädda pizzan
De allra bästa kanelbullarna med alla tipsochtricks kommer här. Ett tips är att pensla med sockerlag för att göra dem sådär snyggt glansigaoch hålla dem saftiga länge
Efter att ha gjort något kul med Freja på eftermiddagenochätitmiddagtillsammans så lägger vi henne, sätter på musikiköketoch sätter igång med flera maträtter samtidigt
– Om du kommer på att ja, jag vill baka nu idag… så brukar jag mikra smöret lite på tiningseffekt några sekunder så det blir rumstempererat, du kan ju göra detsamma med mjölken om du vill men det behövs egentligeninte…värmen kommer när du arbetar degen ordentligt
Men ett bra tips om man vill ha en snabbis-potatis. Nu har jag landat hemma vid datorn efter ett par dagars jobb och personalmöte och pappersarbete att styra upp med
) Så det är ett tips, kolla runt på sidoroch på bilder som inspirerardig när du känner sug. Jag är fortfarande sjuk och det är så trist att inte kunna träna
Jag tänkte visa er litetips om hur jag gör för att få en slät ochfin tårta. Det finns massor av tips på nätet men man måste nog prova sig fram för att hitta det sättet som passar bäst för en själv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.