I söndags tog jag fram en älgköttbit som jag skulle göra rostbiff på. Jag gned in den med vitlökspulver, svartpeppar (mycke), salt, timjan, den masserade jag in ordentligt
Sikrom på blinie av aubergine medtillbehör – ett experiment med lyckad utgång. Denna dag hade jag hjälp av Ricky i köket som fixade med rivandet och såg påmedan jag drack vin vid spisen
Lägg på kantarellerna, dekorera med persilja. Skär tomaterna i strimlor och blanda med ruccola. Här kommer några tips på vad man kan servera till dessa röda rackare
Avsluta med det skalade löklocket på toppen – det ger smak och blir en fin detalj. Skär av ett lock på löken (låt skalet sitta kvar) och lägg ”locket” åt sidan
Stek i smör på svag värme tills löken blir mjuk. Krydda med socker, salt och peppar. Lägg ner lök, räkor, ost och plockad dill i det förgräddade pajskalet och häll på äggstanningen
Här är det verkligen fritt fram att spåna vidare på vad man kan fylla pajerna med men äggstanningen med gräddfil och ost tycker jag definitivt ska vara med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.