Med rätt tillagningstid, gör det måltiden till en riktigt höjdpunkt Jag tänkte bjuda på ett tips med lammstek som man fyller med några favoritingredienser såsom rosmarin, citron och parmaskinka
December och saffran hör ihop på något sätt. Tillsätt äggen ett i taget under vispningen. Forma till två avlånga längder på bakplåtspapper på en ugnsplåt
Jag är inte vegetarian än, men jag trappar ner och om allt går som det ska, är jag det tillhösten. Förutom att färgerna är perfekta ihop så är även smakerna det
Nu tar vi och pausar lite från vattendjuren, man kan ju faktiskt inte leva på sill endast, det är ju kanske trevligt att ha något att mumsa på till sillarumporna också
Min mammas knäck är fortfarande den godaste knäck jag smakat men något recept finns inte för hon gjorde den på en höft precis som hennes pappa lärt henne
Det är lätt att göra och du svänger ihop den på ett kick och låter den frysa till över natten till en smaksensation av kanel, kardemumma och banan tillsammans med pumpan
När den är gyllenbrun, servera med tillbehören. Här kommer några förslag på förrätter till nyårs. Koka upp grädden, tillsätt de urkramade gelatinbladen
Detta är faktiskt den rätt som jag bjöd på till nyårsafton. Riktigt gott var det och om jag ska skryta lite så blev en toppenmiddag med helt fantastiskt kött som stektes till perfekt temperatur, väldigt lyckat
Som ett gott tillbehörtill dem kommer här en av mina Favoriter i Repris. Det märks att det är många som uppskattar bär till smaksättning i en kall sås, får väldigt många sökträffar på just den här hjortronsåsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.