Att laga till fisk i foliepaket är ett smidigt sätt att göra sej av med småslattar som ligger i kylen, alla måste ju inte ha samma ingredienser i sina paket, låt istället alla kombinera sitt eget fiskpaket
Under tiden som fisken tillagas så kan ni börja steka hackad lök och potatis i rikligt med smör. hacka chilin(välj om ni vill ha med frön eller inte, ger extra hetta)
Jag serverade med smaksatt lätt creme fraiche och kokta vaxbönor. När det serveras fisk som inte är panerad och grabbarna säger att det är jätte gott då känner jag att jag har lyckats i köket en vardag som denna
Under tiden skiva sellerin i tunna skivor och lägg dom i en bunke tillsammans med zuccinin. God fisk som verkligen inte tar lång tid att laga, den går att laga i ugnen eller på grillen
Panerad fiskmed kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Jag fullkomligt dränker tallriken med såsen. Servera såsen kylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
Jag brukade bokstavligt dränka tallriken med såsen (jag gör det fortfarande). Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idag fick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrättmed smak av bacon, parmesan och gräslök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.