Och så bakade jag focaccia till det. Det enda jag ändrar är att jag steker löken mjuk innan jag toppar brödet med den, på så vis undviker jag att den bränns, och så blir den mjuk och söt i stället
I lördags på landet gick jag "all in" med kött, potatis och tillbehör. Tror faktiskt inte att varken köttet eller den bakade rödlöken skulle ha smakat bättre med sås
Häll på balsamvinäger och krydda med timjan. På ICA´s hemsida hittade jag ett recept på Karamelliserad Rödlökmed getost som skulle vara till en lammburgare
Sist vi var hos syrran, så hade hon bakat focacciamed soltorkade tomater, fetaost och färska örter. Det kommer även att serveras en pastasås med fläskfilé och kantareller och pappardelle
Späd med ljummen mjölk och vatten och rör om så att jästen löser sig. Olja en långpanna med olivolja. Till sätt olja, salt och de båda mjölsorterna och arbeta ihop till en smidig, men ganska lös deg
testade jag focacciaoch det smakar precis som om det kom från en vanlig ugn, det fick t. Däremot är jag lite småimpad över det här med att man kan baka bröd
av med maizenaredning om du vill. Häll av vattnet och blanda i honung och vinäger. Koka upp och krydda. 4 port2-3 rödlökarvattensalt1 msk flytande honung2 msk balsamvinägersalt, pepparev. maizenaSkär rödlöken i klyftor och sjud i lättsaltat vatten ca 10 min tills de mjuknar. 2-3 rödlökarvattensalt
Smörj en långpanna med olivolja och vräk ut degen och tryck ut den så hela långpannan täcks. Tryck till degen med fingertopparna så det blir små gropar jämnt fördelade över degen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.