Och så bakade jag focaccia till det. Det enda jag ändrar är att jag steker löken mjuk innan jag toppar brödet med den, på så vis undviker jag att den bränns, och så blir den mjuk och söt i stället
Strö över halvor av rödlöksringarnaoch tryck ner dem med fingrarna i degen så att det formas en massa hål, ringla över rikligt med den smaksatta olja och strö över flingsalt
Tror faktiskt inte att varken köttet eller den bakade rödlöken skulle ha smakat bättre med sås. I lördags på landet gick jag "all in" med kött, potatis och tillbehör
Sist vi var hos syrran, så hade hon bakat focacciamed soltorkade tomater, fetaost och färska örter. Det kommer även att serveras en pastasås med fläskfilé och kantareller och pappardelle
Smaka av såsen med honung, salt och svartpeppar. På högersteget bestämde jag mig för att baconet från Gårdsbutik Thuresson skulle användas tillsammans med lite av mina hemmagjorda soltorkade tomater
Den enda skillnaden med min och hans pasta är nog att jag tillsätter parmesanost i min sås, då blir det extra nötigt, saltigt och nästan förbjudet gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.