Och så bakade jag focaccia till det. Vi hade inte så mycket tid att äta igår kväll, så jag svängde ihop en dinkelvetesallad med friterade zucchiniblommor
Vispa ut jästen med fingervarmt vatten, olivolja, honung och flingsalt i en bunke. Häll ut degen på mjölat bakbord, dela den i två bitar och lägg på två plåtar med bakplåtspapper
Vispa ut jästen med vatten, olivolja, honung och flingsalt i en bunke. Gör under tiden den smaksatta olivoljan genom att hacka rosmarin och mortla ihop med olivolja
Vispa ut jästen med fingervarmt vatten, olivolja, honung och flingsalt i en bunke. Häll ut degen på mjölat bakbord, dela den i två bitar och lägg på två plåtar med bakplåtspapper
Servera med färsk babyspenat. Butternutpumpa med rödbetor, päron, chevre och valnötter(3-4 pers). Butternutpumpa med rödbetor, päron, chevre och valnötter(3-4 pers)
Och älskar du som jag, att flanera bland stånden på den lokala skördemarknaden, så är det här ett perfekt tillfälle att plocka på dig lokala och närproducerade råvaror med fin kvalité
Rulla ut pizzabottnen på en plåt (bakplåtspapper följer med) och bre på tomatpuré. Chevré. När pizzan är klar ringlar du över honungen och valnötterna och dekorerar med basilika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.