Gå in på hennes blogg och botanisera bland många goda recept. Det här brödet är så gott. Tusen tack för ett fantastiskt recept, säger jag till Nilla's Kitchen
Måste återigen tipsa om det godaste brödet någonsin. Hela familjen älskar det här brödet verkligen och tycker att det är de absolut godaste brödet jag bakar
Focaccia är ett klassiskt italienskt bröd som kommer från Ligurien där vi var i somras bland annat och vandrade mellan byarna i Cinque Terra, men man kan faktiskt äta det lite överallt och även förstås hemma
Blanda alla torra varor, klipp aprikoserna i småbitar och rör runt i mjölblandningen. Blanda filmjölk, mjölk och sirap och rör ner i mjölblandningen, rör om tills allt blandat sig ordentligt
1. Finhacka rödlöken. Blanda ner lök och kapris i potatissalladen. Smaka av med salt och peppar. 2. Ha ner hälften av majsen från en burk i en mixer och kör till en slät smet
Redan när jag började mitt nya jobb för ett halvår sedan fick jag höra talas om att kollegan Maria hade som tradition att någon gång då och då baka och bjuda på en vansinnigt god tårta
Finns det något godare än nybakat ljummet bröd. Vid den här tiden när det börjar bli mörkt så fort är det väldigt kul att baka, känner att man hinner med detta nu när trädgårds arbetet ligger så gott som nere
Efter gårdagens galna tempo är jag helt slut och dessutom är det världens häckaväder ute, så jag planerar att ligga på soffan, kika på någon serie varvat med fotokurs och trycka i mig den lilla biten som finns kvar av den gudomligt goda bankakan jag bakade för någon dag sedan
Förlåt att detta recept från nyår har dröjt, jag vet att några av er har frågat efter det. Det har varit svårt att hinna och så kände jag att den passade bättre så här inför helgen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.