Tycker du inte om pepparrot kan du ta enbart naturell färskost och i stället smaksätta med det du tycker om, och vid behov använder du förstås laktosfri färskost
När jag nu har blivit nyfiken på att baka och laga mer medglutenfria råvaror har jag börjat titta på innehållsförteckningarna på många av de glutenfriamjölmixer som finns
Vispa ihop mjölk, grädde, arrowroot och smulad kycklingbuljongtärning och koka upp under ständig omrörning så det inte fastnar - vilket mjölksåser lätt gör
Vispa äggen fluffigt och tillsätt färskosten. Vispa till en jämn smet. Tillsätt oljan och rör om. Blanda alla torra ingredienser separat och rör sedan ner
När jag började blogga glutenfritt fanns det bara en handfull glutenfribloggar, och jag tror faktiskt att min blogg fyllde ett behov, men nu finns det HUR många som helst, bådeglutenfribloggareochglutenfriinstagrammare
Det blev en nässelgröt igen, den här gångenmed hirsmannagryn ochrismjölk. Nja, inte direkt, men jag har i alla fall masat mig upp för att sätta igång meddagens utmaningar, som innebär brödbak, långpromenadoch ett nappatag meddenitalienska läxan till i morgon
Blanda de torra ingrediensernaoch vänd ner i smeten växelvis medmjölken/yoghurt. Blanda de torra ingrediensernaoch vänd ner växelvis medsmörblandningen
Crepes kan man som bekant äta medbåde söta och salta fyllningar. Med lite örtkrydda i smeten passar de till matigare, salta fyllningar, ochmed lite kokossocker i smeten passar de förträffligt till söta fyllningar
Jag har i allt större utsträckning börjat laga mat från grunden, med så lite hel- och halvfabrikat som möjligt, utan tillsatser, glutenfritt, sockerfritt ochäven användning av stärkelse i så liten utsträckning som möjligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.