Hahaha. jodå, ni läste rätt. Jag har gjort vårt första julgodis först idag faktiskt. Alla andra matbloggar har svämmat över av julgodis sedan i November men inte ens det har lockat mig
Rieslingvin eller annat vitt vin. 1. Skölj och borsta musslorna i kallt vatten. Ta bort alla musslor som är trasiga eller inte sluter sig i kontakt med vattnet
50° Parallel, Riesling trocken. Så blev det då fredag, en efterlängtad sådan. Hela familjen samlad (plus en hund) och lugnet infann sig tidigt, vilket vi alla njöt av - även hunden, tror jag
Majskyckling, shiitake och Riesling i en härlig blandning. 4 dl Riesling (helst samma som du ska dricka till). Gustave Lorentz Riesling Réserve (nr 22257) 1 majskyckling, 1,5 kg. 4 dl Riesling (helst samma som du ska dricka till)
I morgon är det kanelbullens dag, vilket så klart måste firas med pompa och ståt. Jag har flera gånger tidigare nämnt här på bloggen att bullar är lite av en favorit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.