Servera medris och sallad. ris. Stek kycklingen runt om i en stekpanna med 1 msk smör. Ansa och skiva purjolöken och fräs den mjuk i en stekpanna med 1 msk smör
Salta och peppra och bryn kycklingbitarna runt om i en stekpanna med smör. Lägg ner bacon, svamp, tärnade tomater och dragon i grytan, och smaka av med salt och peppar
Servera med kokt ris och sallad. Strimla kycklingfilé och bacon krydda med salt och vitpeppar. Hetta upp en stekpannan och stek kyckling- och baconbitar på medelhög värme tills filén fått fin färg och kycklingen är helt genomstekt
Servera FlygandeJakobmed det kokta riset och en blandad sallad. FlygandeJakob. Strimla kycklingfiléerna och stek dem på medelvärme i lite olja och smör tills strimlorna har fått fin färg och är klara rakt igenom
Strimla kycklingköttet och fördela ut i formen tillsammans med bacon och skivad banan. Under tiden som kycklingen gratineras i ugnen, tillaga ris och servera till
Strimla kycklingköttet och fördela ut i formen tillsammans med bacon och skivad banan. Under tiden som kycklingen gratineras i ugnen, tillaga ris och servera till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.