Dessa tekakor blev verkligen fluffiga. Men hjälp så goda, klart bland de godaste tekakor jag bakat = )Nu har jag provat min nya kompis och det var skillnad än att stå och dra runt med trägaffel, degen blir lite smidigare
Jag tjuvsmakade såklart också och de blev SÅ fluffiga och goda. Förra helgen bakade jag tekakor till barnen så att de skulle få nybakat frukostbröd, riktigt uppskattat måste jag säga
Mjuka fluffigatekakor, 15 st. Kavla ut 15 tekakor och lägg på pakplåtspappersklädd plåt. Jahaaa nu förstår jag varför man inte knådar bröddegen för hand
Även det enklaste brödet kan smaka så otroligt gott – särskilt när det kommer ut direkt från ugnen. Servera med exempelvis en smakrik ost och en kopp te
De här tekakorna är riktigt goda. Det är samma degrecept som till hönökakorna som jag bloggade om förra sommaren men den här gången gjorde jag portionsbröd istället i form av tekakor
De här supergoda fluffiga frallorna är väldigt enkla att baka. Visserligen tar det lite tid att rulla alla trettio små bullar, men jag tycker att det ibland kan vara terapeutiskt och avslappnande att göra lite enformiga uppgifter som att knåda och forma en deg
Här kommer ett recept på riktigt saftiga och goda tekakor som ni måste testa att baka i helgen. Tekakorna bakade jag på en bas av gröt och det är det som gör dem så saftiga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.