500 g vatten 300 g hel råg 200 g solroskärnor 50 g linfrön 40 g salt. 500 g vatten 300 g mörk sirap 300 g grovt rågmjöl 300 g finmalt rågmjöl 300 g vetemjöl 60 g jäst hela fröblandningen, från dag 1
Smörj och bröa en långpanna och häll i smeten. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Skala och skiva äpplena och blanda dem med kanel och strösocker, låt ligga och marinera en stund
En perfekt kaka tillfredagsfikat, då den gräddas ilångpanna och räcker till många. Hittade ett kakrecept imin hög med sparade, intressanta recept som jag tog och bakade förra helgen
De här supergoda fluffiga frallorna är väldigt enkla att baka. Visserligen tar det litetid att rulla alla trettio små bullar, men jag tycker att det ibland kan vara terapeutiskt och avslappnande att göra liteenformigauppgifter som att knåda och forma en deg
Dessa tekakor blev verkligenfluffiga. Men hjälp så goda, klart bland de godaste tekakor jag bakat = )Nu har jag provat min nya kompis och det var skillnad än att stå och dra runt med trägaffel, degen blirlitesmidigare
lite sesamfrön eller vallmofrön (tillhamburgerbröden). Dessutom bestämmer jag storleken själv och kan anpassa dem efter vilka burgare eller korvar jag tänker servera dem till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.