Vispa samman ingredienserna till glasyren och bred på den kalla kakan. 11 dl kakao. 15 ägg 5 dl strösocker 400 gr smält smör 1 dl gräddfil eller turkisk yoghurt 6 dl vetenjöl 2 tsk bakpulver ½ dl cacao 1 msk vaniljsocker 200 gr smält Marabou mjölkchoklad Glasyren 150 gr smält smör avsvalnat 1 dl starkt kaffe 1 dl kakao 9 dl florsocker strössel, kokos eller riven chokladSätt på ugnen på 180 grader
Chokladsnittar fyllda med guldnougat. Det var ett tag sedan som jag bakade småkakor men när jag hittade detta receptet kunde jag inte låta bli, det lät så gott och kakorna var ännu godare än jag trodde
Vispa ägg och socker, i med resten och häll i den bröade formen. Denna kakan är så god. Vispad ekologisk grädde gärna uppblandad med mjölk för lättsammare konsistens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.