En gammal favorit är fluffigfrusen polkagrispaj. Blir inte alls så mycket bakande just nu, har tappat sugen lite därför blir det inte så mycket inlägg just nu, sedan så kan jag ju inte baka bara för att ha något att lägga in i bloggen, det skall ju ätas upp också J, funderar ibland på att starta en matblogg istället, fast det är så svårt att fotografera mat tycker jag, så att det ser gott ut menar jag och då funderar jag ju på om jag isåfall skall starta en helt ny blogg, där jag blandar mat och bakning
Bakade lite härligt mumsig polkagrispaj i helgen. Så himla söt och god, ja söt är den verkligen, det var nästan så att det sprutade sockerbitar ur öronen och att näshåren krullade sig
Fluffigfrusen polkagriskaka 10-12 bitar. Denna ljuvliga efterrätt bara måste ni testa, underbart god. Jag är inte så förtjust i att enbart äta polkagris men i bakning är det otroligt gott
FluffigFrusen Turkisk Peppartårta. Enligt önskemål från en kakglad kollega, efter bjudit på en fluffig polkagris tårta, var det bara att göra en med turkisk peppar
Det var inte egentligen meningen att det skulle bli en frusen kaka, men när jag fryste den för att kunna skära fina skivor upptäckte jag att den var väldigt god sådär lite halvfrusen
De här supergoda fluffiga frallorna är väldigt enkla att baka. Visserligen tar det lite tid att rulla alla trettio små bullar, men jag tycker att det ibland kan vara terapeutiskt och avslappnande att göra lite enformiga uppgifter som att knåda och forma en deg
Dessa tekakor blev verkligen fluffiga. För att baka 20 st fluffiga tekakor behöver du50 gr jäst5 dl fingervarm mjölk (37 grader)3 msk sirap1 äggula13-14 dl vetemjöl special200 gr rumsvarmt smör1 tsk saltGör så härLös upp jästen i den fingervarma mjölken
Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker och rör ner det i äggsmeten. Smält smöret, blanda med mjölken och häll i det också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.