Upprepa tills alla snitt är fyllda med salami och ost. Det blir en väldigt god smak på den när man har vitlökssalami och mozzarellan gör det lilla extra
Lägg hälften av fyllningen i snittet och den andra hälften i en kastrull med grädde. Mille ville också fota sin mat, det kan jag har tagit bilder med systemkamera förut sa han… sagt och gjort en bild blev det
Och hur lätt var det inte att göra. Toppa sist medbaconen. Antingen var jag väldigt hungrig igår eller så var detta extra gott för jag bokstavligen skrapade ur formen
Blanda grädde, dijonsenap, hackad gräslök, buljongpulver, salt och peppar. Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idag fick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrätt medsmakavbacon, parmesan och gräslök
Helt klart så skulle jag hålla tillbaka på mängden soya ochsmakaav i slutskedet med den. Därför åkte mjölken fram och jag smakade upp det hela med mer tomatpuré och chilisås då jag tyckte att det inte var så mycket smak annat än salt
Har varit i växthuset och pysslat lite, tagit sticklingar av olivträden… brukar ha tur med dem. Garnera med kryddgrönt, lite stekt baconoch en rostad tomatkvist
Det kan låta konstigt med sill som smakaravbaconoch pepparrot men oj så gott. Dela smöret i grova bitar och knåda ihop med mjöl, salt och vatten till en deg
Smakaav såsen med salt och svartpeppar. Färskost med olika smaksättningar. Gick igenom lite bilder i kameran och hittade den här enkla rätten från i somras som jag slängde ihop efter en afton med ost och kex
Men nu går jag som lärling på ett konditori och fick baka där för första gången och döm om min förvåning när de smakade helt underbart, de var lagom mjuka, porösa ochmed en god fyllning av jordgubbar och pistage och då bestämde jag mig för att baka Macarons hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.