Både den mörade fläskytterfilén som kryddades med salvia och så potatisen. -) Det här är väldigt lättlagat, väldigt gott och jag kommer fortsätta köpa fläskytterfilé, faktiskt i stället för fläskfilé
Putsa fläskytterfilén. Jag använde två olika slags olivolja, en med lite kraftigare smak till den första marinaden och en med mer mild smak till marinad nummer två
Upprepa tills alla snitt är fyllda med salami och ost. Eftersom vi fortfarande håller på med att hjälpa sonen med renovering utvändigt av huset, så krävs det flera arbetsledare… här är de tvåDe är inte att leka med, de har sten koll
Här använt fläskytterfilé. Lägg sedan på "locket" och bind ihop med grillsnöre. Bre ut färskosten på ena delen och lägg på basilikablad över hela filén
Här kommer ett tips inför helgen på en riktigt god maträtt medfläskytterfilé i en smakrik sås. Vill man använda fläskfilé istället för fläskytterfilé så går det självklart bra
Rätten blev i slutändan friterad sötpotatismed rödlök, fetaost, rostade solrosfrön och gräslök. Häromdagen testade jag att skiva den och steka den i rikligt med olja, så att den blev knaprig på ytan
Linser är så gott och rika på mättande protein och fibrer, medan kolhydraterna som finns är komplexa och tar tid att bryta ner vilket i sin tur innebär att vi håller oss mätta längre
Servera fläskytterfilénmed alla tillbehören. Helstekt marinerad fläskytterfilé i ugn tillsammans kokta potatisar, morötter, ärtor och Karl-Johan svampsås från Blåband
Hemligheten med att hinna laga bra mat som går rät fort efter jobbet är egentligen så lätt som planering och att helt enkelt förbereda det man kan kvällen innan
Ska vara ärlig och säga att jag varit lite skeptisk till just fläskytterfilé innan men jag inser att det beror på att jag på sommaren ibland köpt färdigmarinerad fläskytterfilé som är full av vatten och då blir den så där svampig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.