salt & peppar. Häll på matlagningsgrädde, fond och pepparmix. Skiva fläskytterfilé och bryn i margarin. Ringla över olja, krydda med salt och peppar och sätt in i ugnen ca 30 minuter. Lägg köttskivorna i pepparsåsen och låt puttra tills de är klara, ca 5-7 minuter. 2 tsk pepparmix. 600 g fläskytterfilé
Bryn köttet i smör-&rapsolja i en stekpanna. Skär fläskytterfilén i skivor. Låt koka under lock 2-3 min. 500 g fläskytterfilé. 1 msk Arla® Smör-&rapsolja
Servera tillsammans med tex potatisgratäng och sallad. t ex rosmarin eller rosépeppar. Fläskytterfilén ska vara i ugnen i ca 1 timma i 200 grader. Ca 800g fläskytterfilé (ev fläskfilé). 1 msk pepparmix
På bordet fanns också ugnsbakad lax med marinerade räkor (recept kommer), potatissallad (höftvarianten, så den har jag inget recept på), en italiensk vegopaj (recept kommer), ugnsbakade tomater, marinerade oliver (kika in här), en grön sås och en innehållsrik blandad sallad
Det blir en väldigt god smak på den när man har vitlökssalami och mozzarellan gör det lilla extra. Jag gillar verkligen rätter i ugnen, man kan göra iordning dem i förväg och bara sätta in i ugnen när det är dax
Mixa gräddfilen med alla ingredienser och smaka av. Här använt fläskytterfilé. När riset är klart och färdigångat så häll ner det i salladsmixen och rör om
Här kommer nu ett recept på en jättegod fläskytterfilé i godaste såsen. 600 gram fläskytterfilé. 3 dl vispgrädde. 600 gram fläskytterfilé. 3 dl vispgrädde
Skeda över strax före servering. Vi åt rösti, sallad och grönpepparsås till. (ca 6 port) 1 fläskytterfilé Marinad 1. 3 msk vitvinsvinäger 1 msk vatten 3/4 dl olivolja 1/2 tsk salt 1 tsk socker 2 krm svartpeppar 1/2 dl hackad persilja 1 pressad vitlöksklyfta skal av 1 citron och en skvätt av saften Putsa köttet och blanda allt till marinad 1 i en plastpåse tillsammans med köttet. 1 fläskytterfilé. 3 msk vitvinsvinäger. 3/4 dl olivolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.