Fräs tomaterna med vitlöken och lite olja i en kastrull, ta ut köttet från ugnen och ta ur det ur formen med timjan, häll grädden med grönsakerna ner i pannan med tomaterna och lägg i buljongtärningen, låt det puttra i några minuter,
Under tiden som pannkakan är i ugn ta då skivorna medsidfläsk och strimla dem finns rakt över. Börja med att röra ihop vetemjölet med hälften av mjölken till en klumpfri smet
Ta upp potatisen och smaka av med mer salt och peppar. Tärna sidfläsket och skala pärllöken. Smaka av med salt och peppar, sänk värmen till lägsta och blanka av med en matsked smör
några droppar olivolja med citronsmak el olivolja + några droppar färskpressad citron. Häll på vatten så de täcks och lägg ner en buljongtärning samt vitt vin och pudra med lite vitpeppar
Härmed konstateras att jag har lagat till den godaste kycklingen någonsin. Kycklingen rimmas många många timmar innan den glaceras med endast japansk soja, honung och citronsaft och avslutas i ugnen
Ett par dagar senare så skulle jag testa att göra fläskstek på hemmaplan men jag misslyckades totalt med den knapriga svålen – så det projektet la jag åt sidan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.