Jag är alltid på jakt efter goda salladsrecept, speciellt nu på sommaren. Så jag grävda bland bokmärkena och hittade ett recept från The Pioneer Woman Cooks,som förövrigt är en jätte bra blogg, med noggranna beskrivningar och snygga bilder
Det har aldrig riktigt slagit mej att man kan göra sallad pâ spenat, fastän jag sett den färska spenaten i hyllan varje gâng jag gâtt till mataffären nere pâ hörnet
Marinera kotletterna i olivolja och hackad vitlök i minst 6 timmar. Vänd sedan kotletterna först i vetemjöl, sedan i ett uppvispat ägg och därefter i ströbröd
Kött, sås och potatis. Svensk comfort food. Eller kalla det husmanskost om du så vill. Vid första tanken tycker jag det låter otroligt tråkigt som rätt, men tänker jag på det, så är det ju få saker som slår en nygrillad köttbit med potatisklyftor och en fet sås på en ljummen svensk sommarkväll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.