Lägg potatis, champinjoner, gul lök, vitlökochpaprikai Crock-Poten eller i en gryta att ställa i ugnen, salta, peppra, ha på rosmarinoch vänd runt allt
Gratineratpotatismos blandat medriven ost. Strö över lite ströbröd. Eftersom jag integillar att slänga mat, och ser det som en utmaning att göra något gott av det som blivit över, så blir det extra roligt när resterna förvandlas till något festligt
Smula ner torkad rosmarin. Jag funderade över vad jag skulle göra av dem och tänkte först att jag skulle göra någon slags crepes medchampinjonfyllning men det kräver lite bättre planering än vad jag hade över tyvärr
Pressa gärna litecitron över köttet, det ger en fräsch känsla av medelhav. Satsade på en rubbing av citron, vitlökochrosmarin, som syns på bilden är det en liten "grön" rubbing på ytan av köttet vilket fungerar som smakbärare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.