Pressa över vitlöken, finhacka vårlökenoch lägg i den, lägg i kodjochangenoch sesamolja. Jag gillar verkligen den Koreanska smaksättningen med chili, sesam och lite sött
salt och svartpeppar. 800 g fläskkarré i bit. 2 röda paprikor, delade och urkärnade. 1 gul lök, i klyftor. 6 vitlöksklyftor. 800 g fläskkarré i bit 4 msk olivolja till stekning 2 röda paprikor, delade och urkärnade 2 tomater, i klyftor 1 gul lök, i klyftor 6 vitlöksklyftor 4 råa chorizokorvar salt och svartpeppar 0,5 msk rökt paprikapulver 3 dl vitt vin 6 dl kycklingbuljong 2 dl rundkornigt ris, arborio eller carnaroli
Rullade och fina köttbullar med smak av bland annat spenatochpurjolök. Börja med de gula lökskivorna, tillsätt purjolökshacket efter ungefär en minut och sist vitlökskross
Borsta potatisen och picka den med en gaffel, skala och klyfta löken grovt. Ofta med mycket saftigt resultat och en smak som kan varieras i det oändliga
Strimla lökenoch stek den i oljan medspenaten. Servera medspenat, dillsås, citron och potatis. Grilla makrillen med skinnsidan neråt först, salta och peppra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.