Ingredienser Portioner: 4 900 g fast potatis 1 rödlök 4 skivor fläskkarré 1 tsk smör eller margarin 1 tsk majsstärkelse 2 dl vatten 2 1/2 dl matlagningsgrädde 1/2 tärning köttbuljong eller motsvarande mängd fond 1 msk soja 1 rött äpple salt och peppar 150 g haricots verts 1 romansallad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kinesisk soja 20 % rabatt ICA Asia 150 ml Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Asiatiska såser 10 % rabatt Santa Maria 200 - 500 ml Mer info Ladda kupong
Skölj och klyfta äpplena. Servera den plommonspäckade fläskkarrénmed grönsakerna och katrinplommonen från stekningen, samt gräddsås, gröna ärtor och ev äppelmos
fläskkarré,. Medan karrén gottar sig i ugnen passar du på att göra gräddsåsen. Gnid in karrén med olivolja, plockad timjan (eller torkad), salt och svartpeppar
Ta ut fläskkarrénoch lägg över i en ugnsform. Broccoli kan du rensa och skära i buketter och lägga i en kastrull med lite vatten i så att det bara är att koka dem några minuter innan servering
En Fransyska, Fläskkarré eller Skinkstek, lagad på det här viset, blir nog nästan lika gott. Passera äppletoch löken med en slev eller ballongvisp genom silen
Ställ formen och resten av mördegen i kylen medan du gör fyllningen. Skala och skiva äpplena tunt. Strö försiktigt på valfri mängd kanel jämnt över äpplena
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.