Droppa över liteolivolja över köttet och krydda med salt, peppar och muskot. Här är vi redan trötta på julmaten så vi har börjat laga "vanlig" mat sedan flera dagar tillbaka
Vi bröt av alla våra viltmiddagarmed en middag av Mr Nöff-Nöff. Smaka av med salt och peppar. Idag åt vi en gryta på rådjursfärs här hemma, som påminde en aning om gulash
Jag villeegentligen ha tjocka revbensspjäll till det här men G Nilssoni hötorgshallen tipsade och hjälpa migmed att såga och skära fläskkarre så att den blev som tjocka revbensspjäll
Jag gjorde hel fläskkarréi ugn med ugnsrostad sötpotatis och en gräddsås gjord från skyn av köttet. Bliringenmatlagning för migidag då vi har mat kvar från söndagens middag som var en riktig "söndagsmiddag" med kött, potatis och gräddsås, mums
Det är nämligenfläskkarréi ugn med smak av honung och plommon. Går även bra medTamari soja). Smält smöret i en stekpanna och bryn fläskkarrén på alla sidor
Hetta upp en stekpanna och bryn fläskkarréni smör (spara stekfettet till senare). Blanda honungen medchili och kryddor och gnidin köttet medkryddblandningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.