12 st
vitlöksklyftorBlanda ihop din favoritrub om du inte redan har den i skafferiet (se länk till receptförslag nedan)
1 Gnugga
fläskkarrén ordentligt på alla sidor.
1 Stek
dem sedan lätt på båda sidor i smör eller rapsolja så att de får en något brun yta. Genom stekningen tar köttet upp kryddorna och stekytan gör att köttet hålls saftigt.
1 Skala
och skiva en av de gula lökarna och lägg den i botten av din crock pot (slow cooker)
1 Fördela
de fyra brynta köttbitarna ovanpå löken i crockpoten.
1 Häll
på sojan, vattnet och vattnet ovanpå köttet. Skala och skiva vitlöksklyftorna och fördela dem i crockpoten.
1 Sätt
crockpoten på "low" och låt den gå i cirka 5 timmar, tills köttet är mört. Du märker att köttet har en tendens att börja falla sönder. Fortsätter du längre får du "pulled pork".
1
Färdigt.
1 Serveras
t.ex. med kokt potatis och en sallad. Såsen med lök passar särskilt bra till potatisen.
Idag testade jag att göra Ugnsbakad falukorv iCrockPot. En av familjensfavoriträtter är falukorv. Idag testade jag att göra Ugnsbakad falukorv iCrockPot
kokt potatis och broccoliellerinlagd gurka och toppa med lite extra timjan. Det krävs en startsträcka för att komma igångigen och därför har det intevarit så stor produktiviteti köket elleriövrigt, därav ingetintressant att dela med migtill er utav tyvärr
Lägg köttet icrockpotgrytan (eller lergrytan). )Det är ju ett tag sedan vi hade vår Crockpot framme och kockade i den, så här om dagen var det dags att plocka fram och damma av den, tyckte vi
Vare sig du tillagariCrockpoteller gryta i ugn är det slutliga resultatet att få ett mört kött. Lök o lövbiff är stekt och brynt och klart att monteras iCrockpoten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.