11 msk
grovkrossad rosepeppar1. Skär filen i mindre bitar och bryn dem i en stekpanna. Vispa ihop philadelphia, grädde, soya, dijonsenap & den krossade pepparn & värm upp en kastrull. Häll detta över filebitarna och låt sjuda upp tillsammans, låt puttra på svag värme i några minuter. Sedan är det klart att serveras.
Så var det fredag igen. Och dags för en helg som inte är planerad inimista detalj. Ska bli så skönt. Började planera liteinför lördagens middagigår och skulle vilja göra något imin nya Roaster från Vinga of Sweden
Hoppas ni har en bra helg. Igår så gjorde jag fläskfile så himla gott. Men här hemma så har vi ju liteolikafavoriter hur maten ska va kryddad, imitt fall så hade jag varit sugen på rose och pepparsås i flera dagar, men mina kräsna killar här hemma tycker inte alls att det är gott med rose smak och framför allt inte när det är korn i, så då är jag ju såklart en så snäll mamma/sambo att jag gjorde en egen variant (smak) till dom som jag vet går hem
Jag skulle få långväga besök och ville servera något gott tillmiddag. Efter litefunderingar och vånda så beslöt jag mig för att bjuda på en fläskfile gryta
Bryn dem hastigti smör. Blanda ihop crème fraiche, grädde, chilisås, worchestersås, soja och vitlök. Slå blandningen över löken, rör om och låt puttra några minuter
Dubbelmarineradfläskfilé . Efter lite beerpong så var det dags att slå sig ner för att äta lite, det var väldigt trångt men jag tror att alla lyckades med att äta från sin egna tallrik
Bryn fläskfilén hel i stekpanna, salta och peppra. Tillsätt crème fraiche och koka ihop. Skär ett längsgående snittmittifilén och lägg den nu avsvalnade filén på den utrullade smördegen
I dag var det en sådan där dag då det fanns lite mer tid än vanligt över vilket brukar resultera i att det händer lite mer saker än vanligt runt omkring här hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.