Häll av vattnet från pastan och blanda ner den i såsen, sväng runt och toppa med hackade valnötter. 1400 g fläskfilé 1 gul lök 1 päron 6 dl pasta penne eller liknande rörpasta svartpeppar och salt 3 dl grädde 100 g gorgonzola 1 dl skalade valnötter olja, att steka iBörja med att strimla ner fläskfilén i centimetertjocka skivor
400 g fläskfilé 1 gul lök 1 päron 6 dl pasta penne (eller liknande rörpasta) svartpeppar salt 3 dl grädde 100 g gorgonzolaost 1 dl valnötter, skalade olja, att steka i
Till den inbakade fläskfilén som vi bjöd på i lördags serverades en gorgonzolasås. Såsen går fort att laga eftersom du bara blanda ihop alla ingredienser och koka ihop såsen
Smaka av med salt och peppar och servera med pasta och parmesanost. Putsa och skiva köttet. Stek köttet i en stekpanna smör på båda sidor tills det fått fin färg
Fräs köttet och sparrisen i samma panna som baconfettet tillsammans med salt, peppar, smör, vitlök och timjan tills köttet fått fin färg och är genomstekt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.