Hade lyxen att komma hem till doften av färdiglagad middag!! Så otroligt gott och jag kunde inte sluta äta... Perfekt fredagsmys!!Dessutom kan du byta ut fläskfilén mot kycklingfilé eller oxfilé för extra lyx eller bara omväxling ;)
500 g
Filé (fläsk, nöt eller kyckling)
10 st
Champinjoner
1 Gul
lök
8 Soltorkade
tomater
1
Vitlöksklyfta
1 dl
hackad färsk Basilika eller Persilja
3 dl
Grädde eller Creme fraiche
2 tsk
kinesisk Soya
4 msk
Olivolja eller olja från de soltorkade tomaterna
500 g fläskfilé 1 förp Rana Gnocchipops tomat och mozzarella smör, att steka i 1 gul lök, skivad 200 g champinjoner, skivade 8 soltorkadetomater, hackad 3 dl vispgrädde 1 dl hönsbuljong salt peppar färsk basilika
Fick ta ikapp massa förlorad sömn och har sen också hunnit med en löprunda innan jag åt pad thai till lunch❤ Blir alltid så himla seg efter lunch dock så ska försöka pigga upp mig själv med te och en kaka medan jag kämpar mig igenom några timmars plugg till
Krydda medsvampsalt (eller någon annan krydda) och rör om. Jag fyllde tomaternamed kokt vildris som jag blandade med en smakrik och örtdoftande lök- och shitakeröra
Två ingredienser och ett moment, perfekt för snabba middagar. Mixa 2 dl keso med 2 msk röd pesto på soltorkadetomater. LCHF, Såser, röror och marinader 2 dl keso med 2 msk röd pesto på soltorkadetomater
Blanda cream fraiche, ost, finstrimlade soltorkadetomateroch örtkryddor. Soltorkadetomater konserverade i olja ligger inte för mig, jag föredrar dem naturella vakuumförpackade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.