Fläskfilépanna
Therése mat & bak
Therése mat & bak
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port
  • 600 g fläskfilé
  • 1 tsk salt
  • smör
  • 1 dl vatten
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 msk kalvfond
  • ½-1 tsk sambal oelek
  • 1 tsk soja
  • 1 msk honung
  • 600 g fläskfilé (9 SP)
  • 1 tsk salt
  • smör (? SP)
  • 1 dl vatten
  • 2 dl crème fraiche 8 % (10 SP)
  • 2 msk kalvfond
  • ½-1 tsk sambal oelek
  • 1 tsk soja
  • 1 msk honung (4 SP)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.