Härligt med sol också efter några dagar med regn och minusgrader på nätterna. För första gången denna vecka blev lunchpromenaden åter en skön upplevelse med solbrillorna på
Du kan naturligtvis ersätta tonfisken med t ex kyckling/räkor/stekt köttfärs om du vill. Blanda ihop 2 dl gräddfil, 1 ägg, 2,5 dl vetemjöl och 2 tsk bakpulver med en sked. Blanda ihop 2 dl gräddfil, 2 ägg, 2 burkar avrunnen tonfisk, 1 pressad vitlöksklyfta, lite salt och peppar samt riven ost. 2,5 dl vetemjöl och. 2 tsk bakpulver med en sked
En fräsch grönsallad med plocksallad från balkongen, tomater, gurka och sharlottenlök. Denna marinad kan man ju smaksätta hur man vill med t ex honung, citron eller annat men precis så som jag gjorde blev väldans bra
Lägg röstin på ett fat och dekorera med kallrökt lax, den krämiga laxröran, stenbitsrom, finhackad rödlök, finriven Västerbottensostoch till sist ett flarn av Västerbottensostoch en liten kvist med dill
Ta upp dem med hålslev och låt dem rinna av på hushållspapper. Toppa med färsk rosmarin. Dubbelpanera dem noggrant genom att först vända osten i vetemjöl och därefter i lätt vispad äggvita
Vill du inte ha lax så går det bra med någon vit fisk. 500 g laxfile salt & peppar 250 g skogschampinjoner, delade 3 vitlöksklyftor, skivade 70 g färsk spenat 200 g körsbärstomater Basilika - och västerbottenssås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.