Och det rycket gör vi med en riktigt god pizza som är både vegetarisk och glutenfri. Den kanske jag kan få fresta med den här första Köttfria måndagen efter midsommar
massor medräkor. Fräs gullök och paprika i olivolja tills dem fått en gyllenbrun färg, tillsätt sedan skivade champinjoner och chilli, och till sist bladspenaten
Tänk vad man kan göra med ett kilo färska räkor. Krydda med salt och peppar. Vi har lunchat på dem, gjort en räkfond på skalen som sen blev en räksoppa och de räkor som var kvar använde jag till lördagens förrätt
Lägg sedan större delen av räkorna, eller alla om du inte vill toppa med några innan servering och häll därefter på såsen och toppa sist med den rivna osten
Jag funderade över vad jag skulle göra av dem och tänkte först att jag skulle göra någon slags crepes med champinjonfyllning men det kräver lite bättre planering än vad jag hade över tyvärr
Idag serverar jag denna tillsammans med en len vitvinssås, räkoroch små smörstekta champinjoner. Slå på ett par matskedar vitt vin och täck med smörat papper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.